İstanbul’un 101 Lezzeti

Screen-Shot-2013-04-30-at-12.10.46-300x119

28 Nisan pazar günü, ağzının tadını bilen İstanbul’lular için kurtuluş günü gibiydi. İstanbul’a ait birbirinden mükemmel 101 farklı lezzeti, bizzat ustalarının elinden tatma fırsatı yakaladık. Saat 13:00’da başlayan etkinlik, 19:00’a kadar yiyecek servisi, 19:00’dan sonra ise ‘After Party’ ile devam etti. Gerek havanın olağanüstü oluşu gerekse, bütün boğazı kaplayan mis gibi kokular, ilgileri Esma Sultan’a çekti. Hatta etkinik başladıktan 1 saat sonra tüm biletlerin tükendiğine ve kapıda küçük çaplı bir kara borsa oluşturduğuna şahit olduk. Timeout İstanbul dergisinin düzenlediği ve 1500’den fazla kişinin katıdığı etkinliğe 24 yaş altındaki misafirler (Yasa Gereği) alınmadı.

Etkinliğin öne çıkanları arasında, Çapamarka’nın tamamen kendi tarzını etkinlik alanına taşıdığı 20 kişilik masası, Piola’nın pizzaları, Günaydın’ın ızgara cenneti, Doors Akademi’nin her biri harkulade aşçıları ve sundukları tadlar, elbette Tektekçi’nin bitmek tükenmek bitmeyen shotları yer aldı.

BI9IKcRCMAQ0V95-300x224

Etkinliğin en ilgi çekici tarafı, katılımcı ya da misafir herkesin memnun gözükmesiydi. En çok tepki yaş sınırlaması sebebiyle çocuklarını içeri sokamadıkları için kapıdan dönmek zorunda kalan ebeveylerden geldi. Uzun lafın kısası, bu aktivitenin tekrarlanması halinde mutlaka dikkat etmeniz gereken şeyler şunlar;

1-) Yaş sınırlamasına dikkat edin.

2-) Etkinlik başlar başlamaz gelin. Geç kalmayın.

3-) Minik tadımlar yapın, hemen doymayın.

4-) Alkol almak için, öğleden sonrayı bekleyin.

5-) Yanınızda ağır çanta taşımayın. Rahat edin. (Bu etkinlikte Vestiyer hizmeti verilmedi.)

Yorum bırakın